Hoe kan jij je spaargeld laten renderen én mee de groei van GS Technology vormgeven?

GS Technology groeit en dat gaat snel! Maar groeien kost geld en daarom gaat ons bedrijf in zee met het crowdlendingplatform WinWinner om de volgende groeistappen te financieren.

Hoe gaat het met GS Technology?

Steeds meer bedrijven zien het potentieel van 3D-printen, waarbij driedimensionale objecten zoals kunststof of metaal laag voor laag worden geproduceerd door hightech printers. Vooral maakbedrijven willen in 3D-printen een efficiëntere en goedkopere manier van produceren vinden dan traditionele technieken. Wij zijn een Antwerps bedrijf actief op het gebied van 3D printen. Door middel van een breed scala aan diensten helpen we andere bedrijven om hun 3D-printdoelen te bereiken.

We zijn een heus groeitraject aan het afleggen. In 2021 bracht dit al een prestigieuze prijs van Unizo op: Beloftevolle kmo van het jaar van Provincie Antwerpen! Nu zijn we op zoek naar financiering om de volgende stap in ons groeitraject te zetten. Concreet willen we investeren in personeel en een uitbreiding van de productieruimte. Om een deel van de daarvoor benodigde financiering op te halen, doen we een beroep op WinWinner.

SliceCreated with Sketch.

Wie is WinWinner?

WinWinner is een crowdlendingplatform dat ondernemers en investeerders samenbrengt. Het bedrijf biedt een alternatieve-financieringsplatform aan dat erkend is door de FSMA (Financial Services and Markets Authority), een van de Belgische financiële toezichthouders.

WinWinner bestaat enerzijds om ondernemers die groeiplannen hebben een platform te bieden waarop ze die groeiplannen en bijhorende financieringsbehoefte bij het grote publiek kenbaar kunnen maken. Bij groeiplannen horen namelijk investeringen, dat is nu eenmaal ondernemerschap. Anderzijds zijn heel wat mensen op zoek naar interessante investeringsmanieren, want geld op je spaarrekening laten staan brengt tegenwoordig nauwelijks nog iets op. Rekening houdend met de inflatie verlies je zelfs koopkracht door je geld op een spaarboekje te laten staan.

WinWinner wil beide partijen dus samenbrengen: ondernemers kunnen een campagne lanceren om leningen op te halen en te investeren in hun groeiplannen, terwijl de investeerders rendement halen uit de leningen die ze toekennen.

Via onze campagne bij WinWinner willen we minimaal €100.000 en maximaal €250.000 ophalen. Zoals eerder gezegd willen we hiermee investeren in personeel en nieuwe 3D-printers.

Investeren in de WinWinner-campagne van GS Technology kan al vanaf 500 euro. Je kan kiezen uit 2 verschillende leningstypes: de winwinlening en de crowdlening (gestandaardiseerde achtergestelde lening).

Lees er meer over op de pagina van WinWinner!

Opgelet! Investeren brengt risico’s met zich mee. Als investeerder loop je het risico dat je het geïnvesteerde bedrag geheel of gedeeltelijk verliest in geval van onmogelijkheid tot terugbetaling. Via een combinatie van de crowdlening en de winwinlening (beide achtergestelde leningen) willen we maximaal €250.000 ophalen.

nl_BENederlands (België)