Vraag een niet te breken composiet of metalen sample onderdeel aan van een Markforged 3D-printer

Bij Markforged geloven ze in de kracht van innovatie en geavanceerde technologieën. Als pioniers in de wereld van 3D-printen, combineren zij de kracht van aluminium met revolutionair carbon fiber 3D-printen. Hun hoogwaardige 3D-printers zijn ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende industriële behoeften.

Waarom kiezen voor Markforged?

Sterke industriële materialen: Onze 3D-printers maken gebruik van geavanceerde materialen, waaronder koolstofvezel, kevlar en roestvrij staal, wat resulteert in onderdelen met ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid.

Efficiëntie en precisie: Markforged staat bekend om zijn geavanceerde software en technologieën, waaronder Eiger en Inspection, Simulation, voor een naadloze en efficiënte 3D-printervaring met uitzonderlijke precisie.

Betrouwbare kwaliteit: Wij garanderen hoogwaardige, nauwkeurige prints die voldoen aan de strenge normen van de moderne productieprocessen.

Vul onderstaand formulier in

Wilt u de kwaliteit en sterkte van Markforged 3D-printing zelf ervaren? Vul onderstaand formulier in om een sample part aan te vragen. Een van onze vertegenwoordigers zal spoedig contact met u opnemen om uw aanvraag te bevestigen en verdere details te bespreken. 


nl_BENederlands (België)