Markforged Mark Two

Markforged Desktop Series - Ontketen de kracht van innovatie

Desktop Series - Klein, maar zeer krachtig

De veelzijdige professionele Markforged desktop 3D-printers stellen u in staat om ontwerpconcepten te testen en sterke productieonderdelen te maken. Ze bieden een breed scala aan in toepassingen, variërend van flexibel en elastisch tot sterk en stijf. U gaat van een CAD-tekening of 3D-model naar een functioneel eindonderdeel in enkele uren.  

Het gamma bestaat uit de Onyx One, Onyx Pro en Mark Two waarbij elk model zijn eigen sterktes heeft op basis van de oplossing die u nodig heeft.  Het zijn de modellen die u een eerste kennismaking en ervaring geven met het gebruiksgemak van de Markforged producten en de unieke vezelversterkende technologie.

Ongekende veelzijdigheid

De Markforged 3D-printers uit de desktop-serie bieden dimensionele accuraatheid, schitterende oppervlaktekwaliteit en materiaal prestaties aan, allemaal op hetzelfde Eiger platform. Het populaire printmateriaal, Onyx™, zorgt voor deze uitstekende oppervlakteafwerking en biedt solide materiaaleigenschappen. Met het assortiment aan continue vezels overtreffen de geprinte onderdelen de mechanische en thermische eigenschappen van alledaagse FFF-printmaterialen. Smooth TPU 95A biedt een efficiënte manier om flexibele onderdelen van hoge kwaliteit te produceren in lage tot middelgrote volumes, terwijl Precise PLA effectieve en betrouwbare prototypes levert tegen een betaalbare prijs. Wat voor eigenschappen je ook zoekt, deze desktop 3D-printers hebben het juiste materiaal voor de klus.

Voordelen van de Markforged Desktop Series 3D-printers

CFR - sterkte van Carbon Fiber

Gebruik de unieke continue fiber reinforcement technologie om stijve, sterke en extreem duurzaam machineonderdelen te produceren en in staat om machinaal bewerkt aluminium te vervangen.

Gebouwd om lang mee te gaan

Een unibody aluminium chassis en precisie-bewerkte onderdelen zorgen voor de betrouwbaarheid van e een Zwitsers uurwerk gedurende duizenden printuren.

Accurate en mooie onderdelen

Print nauwkeurige en accurate onderdelen met de beste oppervlakteafwerking in zijn klasse dankzij Onyx, Markforged’s uiterst veelzijdige PA6 chopped carbon fiber nylon materiaal.

Technische specificaties - Desktop Series

Bouwvolume

Breedte
Hoogte
Diepte

320mm
154mm
132mm

Beschikbare laaghoogte

100 μm – 200 μm

Printing techniek & proces

Fused Filament Fabrication (FFF) & Continuous Fiber Reinforcement (CFR)

Onyx One

De core desktop 3D-printer voor functionele kunststofonderdelen met verbluffende oppervlakteafwerking

Kunststoffen
Vezels

Onyx
Geen

Onyx Pro

De verbeterde desktop 3D-printer voor functionele prototypes, gereedschappen en productieonderdelen.

Kunststoffen


Vezels

Onyx
Precise PLA
Smooth TPU
Fiberglass

Markforged Mark Two

Mark Two

De beste desktop 3D-printer voor sterke en functionele prototypes, gereedschappen, hoogwaardige machineonderdelen voor eindgebruik en vervangingsonderdelen.

KunststoffenVezels

Onyx
Precise PLA
Smooth TPU
Nylon White
Carbon Fiber
Aramid Fiber (Kevlar)
Fiberglass
HSHT Fiberglass

Hoe werkt de continue vezelversterking (CFR) van Markforged?

Desktop Series Materialen

Onyx

Smooth TPU

Precise PLA

Continuous Fiberglass

Continuous Carbon Fiber

Continuous HSHT Fiberglass

Continuous Aramid Fiber (Kevlar)

Toepassingen - Mark Two

Use case: MF Precision

MF Precision is een Zweedse contractfabrikant die actief is in de defensie-, medische en auto-industrieën in zowel Zweden als Europa. Met beperkte middelen (zowel in machines als arbeidskrachten) kon het bedrijf klanten geen snelle doorlooptijd bieden. Door de introductie van Markforged 3D-printers kon MF Precision snel en nauwkeurig onderdelen produceren, waardoor de doorlooptijd werd verkort van weken naar twee dagen. Dit geeft het bedrijf een groot concurrentievoordeel.

Ondersteunt door Eiger en the Digital Forge

Markforged biedt een eenvoudig, slim en schaalbaar productieplatform dat naadloos in uw productieactiviteiten past. Onze software Eiger™ is ontworpen voor schaalbaarheid en biedt een uniforme gebruikerservaring, een digitale opslagplaats voor onderdelen en beheer voor uw gehele Markforged-portfolio.

Ontwerp uw onderdeel, upload het naar de browsergebaseerde Eiger software, kies uit een breed assortiment composiet basisfilamenten en continuous fibers en druk op “Print”. Zo eenvoudig en snel is het.

nl_BENederlands (België)