Eiger
Prep. Print. Manage. Scale.

Markforged Eiger - digitale inventaris van en voor uw onderdelen

Markforged biedt een eenvoudig, slim en schaalbaar productieplatform dat naadloos in uw productieactiviteiten past. De software Eiger™ is ontworpen voor schaalbaarheid en biedt een uniforme gebruikerservaring, een digitale opslagplaats voor onderdelen en beheer voor uw gehele Markforged-portfolio.

Ontwerp uw onderdeel, upload het naar de browsergebaseerde Eiger software, kies uit een breed assortiment composiet basisfilamenten en continuous fibers en druk op “Print”. Zo eenvoudig en snel is het.

Van design tot onderdeel - snel en gemakkelijk

Eiger is de motor van The Digital Forge. Het brengt uw ontwerpen betrouwbaar en moeiteloos van CAD naar geprinte metalen, continuous fiber en composiet onderdelen in één intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.

Digitale onderdeleninventaris

Organiseer en beheer onderdelen met naadloze, on-demand toegang overal en altijd.

Geautomatiseerde printvoorbereiding

Bereid onderdelen eenvoudig voor op printen met één klik, of neem de volledige controle over de printinstellingen en plaatsing van de continuous fibers voor onbeperkt maatwerk.

Constante verbeteringen en updates

Eiger wordt wekelijks bijgewerkt, zodat The Digital Forge voortdurend in ontwikkeling is.

Markforged Simulation software in Eiger

Simulation

Valideer de prestaties van uw geprinte onderdelen en optimaliseer de printinstellingen om ervoor te zorgen dat onderdelen voldoen aan de prestatievereisten terwijl de productie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Inspection

Snelle en betrouwbare kwaliteitscontrole via automatisch scannen van producten plus intuïtieve metingen en rapportage.

Markforged Inspection software in Eiger
nl_BENederlands (België)