Opleidingen

Een nieuwe uitdaging of extra bijscholing?

Ben jij op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Onze opleidingen kunnen jou helpen om deze droom waar te maken. Of het nu gaat over bijscholing of om van 0 van start te gaan met nieuwe software of productiemethoden, wij helpen u graag verder.

De opleidingen zijn geschreven en geleverd door 3D-printexperts die al aanzienlijke waarde voor klanten hebben ontgrendeld. De meeste sessies vinden plaats in ons Additive Manufacturing Center in Essen. Daarnaast kunnen wij onze opleidingen ook aan huis geven.

Bedrijfsgericht AM-opleidingen

Additive Manufacturing is een nieuwe en opwindende technologie die zeer veel mogelijkheden biedt. Het is echter vaak moeilijk om te weten hoe het potentieel in te schatten wanneer U de technologie niet helemaal begrijpt. Om dit aan te pakken, hebben we een bedrijfsgerichte opleiding ontwikkeld om een snelle, hands-on ervaring aan te bieden om al de mogelijkheden te verkennen.

Met onze unieke hands-on aanpak nemen wij u mee in de wereld van Additive Manufacturing en bekijken we waar deze technologie een meerwaarde kan betekenen in uw bedrijf.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Autodesk Fusion 360

Deze cursus is bedoeld voor startende bedrijven, studenten of uitvinders met een goed idee die deze willen uitwerken tot een werkend prototype. Fusion 360 is een meer en meer opkomende CAD CAM ontwikkelomgeving. De cursus is compact, praktisch en eindigt met een fysiek product dat tijdens de cursus ontworpen, uitgewerkt, en ge 3D – print is.

Ontwerpen voor AM

Additive Manufacturing biedt zeer veel ontwerpvrijheid en minder beperkingen aan. Het vergt daarom een zeer verschillende aanpak in het ontwerpproces tegenover conventionele productiemethoden. Door onze specifieke AM opleiding haalt u het onderste uit de kan van deze innovatieve productietechnologie.

Implementeren van AM

Onze opleiding over Additive Manufacturing behandelt onderwerpen zoals de zakelijke waarden, return of investment (ROI), wat uw bedrijf nodig heeft om te technologie succesvol te laten werken, een overzicht van verschillende 3D – printprocessen / -materialen, voor- / nadelen van verschillende 3D – printers en hands-on ervaring met verschillende 3D – printtechnologieën.

nl_BENederlands (België)