Over Ons

Wie zijn wij?

GS Technology werd opgericht door Gianni Scoponi. Na zijn studie ontwerp en productie technologie werd hij aangetrokken tot de wereld van van het industriële 3D-printen. Wat begon in de woonkamer met een kleine printer voor gadgets, groeide uit tot een firma met meer dan 15 industriële printers.

Ook het team breidde uit naar 3 medewerkers: Jesper (3D Printing Consultant), Simon (COO) en Gianni (CEO). Het bedrijf is jong net zoals de technologie en de werknemers. Gianni geeft jonge mensen de kans om zichzelf mee te ontwikkelen door kennis op te doen over Additive Manufacturing.

Als additive manufacturing en 3D-Printing bedrijf nemen wij u mee in de wereld van het industriële printen. Met onze consultancy, tonen we welke voordelen kunnen worden geïmplementeerd en toegepast. Naast de ruime ervaring in het produceren zijn we ook al meerdere jaren actief op het vlak van ontwerp en ontwikkeling. U kan bij ons terecht voor een totaalplaatje van idee tot eindproduct.

 

Op vrijdag 15 oktober 2021 werd GS Technology door Unizo gekroond tot beloftevolle KMO van het jaar van de provincie Antwerpen. We waren zeer vereerd dat we dit konden winnen tegen sterke medekandidaten. De finalisten werden beoordeeld op verschillende criteria waaronder innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie. Met 2 sterke mede-finalisten, Mobaut en J.Verrijckt, was dit geen koud kunstje. Onze trots werd bovendien alleen maar groter wanneer we hoorden dat GS Technology door meerder collega-ondernemers werd voorgedragen als kandidaat voor deze prijs.

 

Foto door Unizo provincie Antwerpen

GS Technology Team

Gianni Scoponi

CEO & Founder
+32 (0)3 535 46 05
[email protected]

Simon Rijnberg

COO & Productontwikkelaar
+32 (0) 3 535 46 06
[email protected]

Jesper Neelen

3D printing consultant
+32 (0)3 535 46 09
[email protected]

nl_BENederlands (België)