Pers

Dag van de Ondernemer begon vandaag bij GS Technology

"Vandaag is het de Dag van de Ondernemer en wat is een betere plaats om die te beginnen dan bij GS Technology, ‘Winnaar Beloftevolle KMO van het jaar 2021’?"

Lees het artikel van

Noordernieuws | 19-11-2021

Unizo geeft prijzen aan straffe Antwerpse ondernemers: ...

"Bill Gates (Microsoft) en Steve Jobs (Apple) begonnen hun verovering van de wereld vanuit hun garage. Ook de winnaars van de Unizoprijzen voor kmo’s in Antwerpen begonnen klein, op hun eentje, al in hun studententijd. Twee mooie verhalen over gedurfd ondernemerschap in eigen provincie."

Lees het artikel van

GVA | 17-10-2021

GS Technology uit Essen is Beloftevolle KMO van het Jaar

"In feestzaal Hof van Beatrijs in Lier werd door Unizo provincie Antwerpen de titel KMO van het Jaar 2021 uitgereikt. Ook werd de Beloftevolle KMO van het Jaar uit onze provincie gehuldigd. Na een grondige analyse en doorlichting van alle ingediende dossiers koos de jury per categorie drie finalisten. Uiteindelijk mag GS Technology uit Essen zich de Beloftevolle KMO van het Jaar 2021 noemen. De titel KMO van het Jaar 2021 gaat naar PFL uit Beerse."

Lees het artikel van

Made-in | 16-10-2021

Drukke Open Bedrijvendag voor GS Technology: “Sterke vraag naar industrieel 3D printen”

"GS Technology op industrieterrein Rijkmaker nam heel wat mensen mee in de wereld van het industrieel 3D printen. “Het is een drukke dag geweest”, blikt ceo Gianni Scoponi tevreden terug op deze Open Bedrijven Dag."

Lees het artikel van

GVA | 3-10-2021

GS Technology opent deuren: “3D-printing is veel meer dan gadgets”

"Sinds november draaien twintig 3D-printers op volle toeren in een loods in de Postbaan in Essen. Geboren en getogen Essenaar Gianni Scoponi (24) richtte drie jaar geleden GS Technology op en is nu de enige in het Antwerpse die zich toelegt op het industriële printen in 3D. Uit zijn machines rolde zelfs al de neus van een cockpit. Alle snufjes zijn te ontdekken zondag 3 oktober tijdens de Open Bedrijven Dag."

Lees het artikel van

Het Nieuwsblad | 1-10-2021

Van flesdopjes tot controllers: Gianni (24) print eigen droom in 3D uit

"Gianni Scoponi is 24 en wilde vanaf het begin van zijn studies altijd een eigen zaak starten. Drie jaar geleden begon hij in zijn eigen woonkamer met drie kleine 3D-printers, maar al snel voelde hij het kriebelen om het groter aan te pakken. Met GS Technology, zijn eigen bedrijf in 3D-printing, werd Gianni’s droom enkele maanden geleden werkelijkheid. “Wat we hier doen, is niet alleen de toekomst, het is ook het heden.”

Lees het artikel van

GVA | 26-05-2021

nl_BENederlands (België)