Print on demand met onze industriële 3D Printing Service

Krijg een offerte binnen de 24 uur

Bij ons kunt u moeiteloos uw creatieve ideeën tot leven brengen door gebruik te maken van onze in-house 3D-printing technologie. Ons eenvoudig en gebruiksvriendelijk formulier stelt u in staat om uw gewenste onderdelen en ontwerpen aan te leveren, zodat wij ze voor u kunnen produceren met precisie en kwaliteit. Vul uw contactgegevens in, selecteer welke printtechniek en materiaal het beste past bij uw toepassing en voeg 1 of meerdere ontwerpen toe. Als laatste vragen we een korte uitleg van de toepassing van uw ontwerp(en) zodat we u advies geven waar nodig. 

Of u nu op zoek bent naar prototypes, functionele eindonderdelen of serieproductie van uw ontwerp, ons machinepark biedt diverse opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met een breed scala aan materialen, printtechnieken en printmogelijkheden staan wij klaar om uw ontwerpen te verwezenlijken.

Neem een 2-tal minuten de tijd om het formulier in te vullen en de gewenste specificaties en opties te selecteren. Ons team zal ervoor zorgen dat uw ontwerp met zorg wordt bekeken en binnen de 24 uur mag u hiervoor een offerte verwachten.  

Wilt u een onderdeel laten printen dat even sterk is als aluminium? Dat kan door het gebruik van de continuous fiber technologie van Markforged. We versterken je onderdeel met carbon/koolstofvezel, glasvezel of kevlar. 

Vindt u niet wat u zoekt? Heeft u een speciaal verzoek om uw onderdeel te laten 3D printen in een speciaal materiaal met een specifieke afwerking? Staat het niet vermeld in het formulier hieronder? Contacteer ons via deze weg. We beantwoorden uw vraag binnen de 24u.

Bij vragen kunt u terecht op [email protected] of contacteer ons op het volgende nummer +32 (0)3 535 46 07


nl_BENederlands (België)