Ervaar de kwaliteit, variëteit en snelheid van SLS 3D-printing en vraag een sample onderdeel aan van een Sinterit SLS 3D-printer

Bij Markforged geloven ze in de kracht van innovatie en geavanceerde technologieën. Als pioniers in de wereld van 3D-printen, combineren zij de kracht van aluminium met revolutionair carbon fiber 3D-printen. Hun hoogwaardige 3D-printers zijn ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende industriële behoeften.

Waarom kiezen voor Sinterit?

Veelzijdig- en openheid in materialen: De Sinterit SLS-technologie ondersteunt een breed scala aan materialen, waaronder flexibele en duurzame kunststoffen, waardoor u de vrijheid heeft om complexe geometrieën te realiseren. Daarnaast bent u vrij om 3rd partij materialen toe te voegen aan het open systeem met behulp van Sinterit experten.

Hoge precisie: Sinterit staat bekend om zijn nauwkeurige SLS-printing, waardoor gedetailleerde en functionele onderdelen mogelijk zijn.

Efficiëntie en betrouwbaarheid: Onze printers zijn ontworpen met efficiëntie en betrouwbaarheid in het achterhoofd, zodat u zich kunt concentreren op het behalen van uw productiedoelen.

Vul onderstaand formulier in

Wilt u de veelzijdigheid van Sinterit SLS-printing ervaren? Vul onderstaand formulier in om een sample part aan te vragen. Een van onze vertegenwoordigers zal spoedig contact met u opnemen om uw aanvraag te bevestigen en verdere details te bespreken. 


nl_BENederlands (België)