Lisa Pro

Een professionele open SLS 3D-printer met een open omgeving en toegang tot een breed gamma aan materiaal

Open printomgeving

Geen vooraf gedefinieerde parameters en alleen speciale materialen. Kies uit de 8 compatibele materialen of kies je eigen materialen. Voor meer flexibiliteit kun je ook onze aanbevolen printinstellingen wijzigen.

Breed gamma van toepassingen

Met acht compatibele materialen, toegang tot materialen van derden en de mogelijkheid om de printparameters te beheren, is het spectrum van mogelijke (industriële) toepassingen enorm.

Betrouwbare 3D-printer

Honderden gebruikers over de hele wereld vertrouwen op de Lisa Pro voor het printen van duizenden onderdelen. De indrukwekkende resultaten die ze hebben behaald, bevestigen alleen maar de betrouwbaarheid van de printer.

Uitstekende printkwaliteit

De kwaliteit van de 3D geprinte onderdelen is vergelijkbaar met die van industriële machines. Denk maar aan het aantal toepassingen dat de Lisa Pro produceert voor onderwijs, productontwerp en industriële toepassingen.

Open Set - een toegankelijke en complete SLS-oplossing voor de Lisa Pro

SLS is meer dan alleen een 3D-printer. Van poedermanagement tot post-processing, Sinterit voorziet een breed gamma aan sets en pakketten die de noodzakelijke stappen van een SLS-printingproces dekken en kunnen aangepast worden op basis van de beoogde toepassingen, gebruik, budget en beschikbare ruimte. 

Printparameters

Max. diagonaal printformaat

PA - 301 mm
Flexibel- 313 mm

Max. printvolume

PA - 110 x 160 x 230 mm
Flexibel - 110 x 160 x 245 mm

Z-laaghoogte

0,075 - 0,175 mm

Bouwsnelheid

3 mm/u

XY-nauwkeurigheid

0,05mm

Regelsysteem voor inert gas

Ingebouwd

Gemiddeld inert gasverbruik

0,48 m3/u = 8 l/min.

Algemeen

Toepassingen

Ontwerp, prototyping en onderwijs

Laser type

IR Laser Diode 5W; λ =808 [nm]

Dimensies

690 x 500 x 880 mm

Gewicht

90.0 kg

Gemiddeld stroomverbruik

1,1 kW

Max. stroomverbruik

1,9 kW

Compatibele materialen

Standaard prototyping

Industriële en speciale toepassingen

Flexibele materialen

Hoe werkt de compacte Lisa Pro van Sinterit?

Sinterit Studio - Software

Sinterit Studio

Sinterit Studio biedt een intuïtieve software oplossing aan voor het integreren van alle SLS 3D-printers van Sinterit in uw organisatie. Het helpt u het hele printproces te optimaliseren en biedt u veel meer printinstellingen en parameters door de open omgeving.

Wat is een open SLS 3D-printer?

De temperatuurverdeling is cruciaal in het SLS printproces. Met de 22 verwarmingselementen verspreid over vier verwarmingszones kunt u de temperatuurvariaties in de printer strikt regelen. Met de daaruit voortvloeiende reeks opties voor het wijzigen en aanpassen van 32 parameters kunt u het printproces voor ontwikkelde materialen optimaliseren, sterkere onderdelen produceren, nieuwe onderzoeksmethodologieën testen en prints van topkwaliteit ontvangen.

nl_BENederlands (België)