NILS 480

Een industriële SLS 3D-printer die zorgt voor meer geautomatiseerd werk en de beste ROI op de SLS technologiemarkt.

Continuous Printing System​

Met deze oplossing vul je het poeder één keer en print je twee volledige bedden of een paar lagere printbedden. Dit alles zonder het printvoorbereidingsproces en het vullen van het poeder te herhalen. Hoe doet de NILS dit? Het vorige bed wordt automatisch uitgeworpen en de cake wordt in de koelbox getild. Het printbed komt terug en een volgende print begint automatisch.

Automatisch poederdoseersysteem

Vul de container met poeder en laat de printer de rest van het proces regelen. Dit is mogelijk dankzij het speciale gesloten poedercircuit, dat het poeder laat circuleren en de poederdosering automatiseert. Er is geen handmatig werk met poeder nodig tot je de uiteindelijke printcake ontvangt.

Industriële printsnelheid

De NILS 480 is uitgerust met het Galvo-laserscansysteem. Dit betekent dat de meeste printopdrachten binnen 24 uur klaar zijn.

Industrieel bouwvolume

De NILS 480 voldoet aan de industriële marktstandaard voor afmetingen, waardoor u veel meer kunt printen tegelijk, wat resulteert in een lagere prijs per onderdeel.

Beste ROI op de SLS-markt

Met de printsnelheid, het bouwvolume en het geautomatiseerde werk van de NILS bereikt u een superieure ROI in een industriële SLS-printer – in slechts 40 dagen.

32 open printparameters

Elk van de materialen heeft een geoptimaliseerd profiel waarmee u de beste kwaliteit en personalisatie kunt bereiken. Als je klaar bent om je eigen profiel aan te passen of te maken om de drukeigenschappen te veranderen, kun je de 32 parameters van de NILS aanpassen.

Industrial Set - een toegankelijke en complete SLS-oplossing voor de NILS 480

SLS is meer dan alleen een 3D-printer. Van poedermanagement tot post-processing, Sinterit voorziet een breed gamma aan sets en pakketten die de noodzakelijke stappen van een SLS-printingproces dekken en kunnen aangepast worden op basis van de beoogde toepassingen, gebruik, budget en beschikbare ruimte. 

Printparameters

Max. diagonaal printformaat

435 mm

Max. printvolume

200 x 200 x 330 mm

Z-laaghoogte

0,075 - 0,175 mm

Bouwsnelheid

Tot 14 mm/u

Regelsysteem voor inert gas

Ingebouwd

Algemeen

Laser type

IR 30W - Galvo laser

Dimensies

1285 x 1250 x 1840 mm

Gewicht

300 kg

Compatibele materialen

Standaard prototyping

Industriële en speciale toepassingen

Flexibele materialen

Maak kennis met de Sinterit NILS 480

Sinterit Studio - Software

Sinterit Studio

Sinterit Studio biedt een intuïtieve software oplossing aan voor het integreren van alle SLS 3D-printers van Sinterit in uw organisatie. Het helpt u het hele printproces te optimaliseren en biedt u veel meer printinstellingen en parameters door de open omgeving.

Technische oplossingen in de NILS 480 - gevisualiseerd

nl_BENederlands (België)