Betaalbaar SLS 3D-printen

Leer meer over de aangeboden oplossingen en ontdek welke perfect is voor u. Lisa zorgde voor een revolutie in SLS technologie en werd de eerste compacte en meest betaalbare printer in dat segment. Lisa PRO is het hart van de SLS 3D-printing oplossing en is de meest geavanceerde en toegankelijke kleine SLS 3D-printer. Ondertussen is het gamma uitgebreid met de Lisa X en Nils 480. Met deze 2 nieuwe printers is SLS-printen zowel in volume als in snelheid geëvolueerd.

Download extra informatie door op de catalogus te klikken

Compact serie

Lisa X

Of u nu aan nieuwe producten werkt of onderzoeksprojecten uitvoert, het is belangrijk hoe snel u onderdelen kunt printen. Als u de meeste elementen binnen 24 uur kunt printen, kunt u sneller innoveren. In plaats van te wachten op de resultaten van het printen, kunt u zich dan concentreren op wat belangrijk is – uw ideeën sneller controleren, ze opnieuw uitvinden en de resultaten bereiken die u verwacht.

Tot nu toe was echt snel SLS-printen alleen beschikbaar in grote industriële machines. Sinterit wilde snelheid brengen naar meer 3D-printprofessionals die compacte printers gebruiken.

Daarom hebben ze de Lisa X uitgerust met de krachtige laser (30W) en galvoscanner, waardoor het revolutionaire industriële snelheid bereikt zonder in te boeten aan high-end kwaliteit prints.

Dit maakt de Lisa X de beste investering voor degenen die meer gedetailleerde prints veel sneller nodig hebben.

Previous
Next
Previous
Next

Lisa

Lisa’s pakket bevat het systeem dat alles biedt wat je nodig hebt om je afdrukavontuur te beginnen. Met de Lisa heeft u een goed startpakket om kennis te maken met SLS.

Previous
Next

LisaPro

Lisa PRO is ontworpen door innovatie-gedreven ingenieurs om andere innovators te helpen een echte impact te maken. Het stelt u in staat om te werken aan eind-kwaliteit printen en testen, onderzoeksmethoden te verkennen, en snel nieuwe ideeën te valideren.

Industrial Serie

Nieuw industrieel laser sinteren met de heruitgevonden productiviteit zorgt voor de beste ROI op de SLS-technologie markt.

NILS 480 maakt een groot verschil als het gaat om de bouwgrootte. Met het 200x200x330 printbed kunt u het volgende printen:

  • Behuizingen van de meeste elektronische apparaten
  • Automotive prototypes zoals luchtfilter behuizing, lamp of tuimelaar
  • Een hele arm orthese
 

Optimale verpakking van print-outs zal worden gewaarborgd door de unieke oplossing: Auto Nesting ingebouwd in Sinterit Studio.

Bekijk zeker de video voor een gedetailleerde beschrijving.

Previous
Next

Randapparatuur SLS

Previous
Next

Powder Sieve

Net als bij het bakken raden goede koks aan het meel te zeven – zo raden wij aan dat het poeder glad mag zijn, zonder klonters. Dit zal ongetwijfeld de kwaliteit van de afdruk beïnvloeden. Wanneer alle lagen gelijkmatig zijn, zal elk detail worden weergegeven en zal het oppervlak perfect glad zijn.

Sandblaster

De Sandblaster is ontworpen voor het reinigen, polijsten en afwerken van afdrukken, met behulp van droog schuurmateriaal. Dankzij wat perslucht en kleine glazen bolletjes (schuurmateriaal) kunt u met de Sandblaster tot in alle hoeken van uw model doordringen en elk detail accentueren.

Previous
Next

Sandblaster SLS

De zandstraler gebruikt perslucht en kleine glasparels om de SLS-prints te ontdoen van poederresten, elk detail te benadrukken, het printoppervlak te polijsten en een betere werking van bewegende onderdelen mogelijk te maken – schoon en veilig.                                            

Previous
Next

Powder Handeling Station

Dit is een ondersteunend apparaat dat is ontworpen om de nabewerking en de terugwinning van poeder zo schoon mogelijk te maken.

Dankzij de Powder Handeling Station is het verharde object uit een poederblok halen, een fluitje van een cent.

Previous
Next

ATEX Vacuum Cleaner

Een perfecte oplossing voor het efficiënt opvangen en reinigen van ongesinterd poeder. De compacte afmetingen van het apparaat samen met de hoge opvangcapaciteit is van cruciaal belang als u weinig ruimte hebt. Samen met de cycloon poederscheider zal het uw workflow veel sneller en gemakkelijker maken.

Previous
Next

Powder tools

Met deze uitgebreide set poedertools bespaart u tijd en poeder, terwijl uw werkruimte toch netjes en opgeruimd blijft. Vanaf nu kan uw on-print voorbereiding twee keer zo snel gaan.

Verbruiksmateriaal

Standaard prototyping

Prestaties

PA12 Smooth

Het paradepaardje PA12 Smooth is een kosteneffectief nylon 12-poeder. Perfect voor gedetailleerde objecten en algemene prototypes met een uitstekende oppervlakteresolutie.

PA11 Onyx

Met deze Polyamide 11 kunt u functionele elementen maken met een verlengde levensduur en een grote mechanische weerstand en slagvastheid.

PA11 CF
(Carbon Fiber)

Een van de sterkste en meest veelzijdige materialen op de poedermarkt, speciaal voor SLS-printtechnologie.

Speciale toepassingen

PA11 ESD en PP bieden nieuwe mogelijkheden voor toepassingen in de elektronica-, de automobiel- en de chemische sector.

Propylene (PP)

Flexibel

Elastisch TPU materiaal voor algemene doeleinden, voor prototyping. Overal waar u flexibiliteit met grote mechanische eigenschappen nodig hebt, gebruikt u een van Sinterit’s rubbermaterialen.

Sinterit pakketten

Lisa Basis Set

Deze gebruiksvriendelijke instapset is de beste manier om iedereen kennis te laten maken met de SLS-printtechnologie tegen een toegankelijke prijs.

Lisa Professional Set

De meest geavanceerde en compacte set die het hele proces naar een nieuw niveau tilt. Gewijd aan handig, frequent, schoon werken en effectief poederbeheer.

Enkele voorbeelden