Stacker - Groot, groter, grootst!

STACKER Industrial Grade 3D Printers zijn speciaal gebouwd om ideeën van prototype tot productie te brengen. Onze Industrial Grade 3D printers zijn ontworpen en geprijsd voor kleine bedrijven, tech labs, hogescholen, drukke kantoren, maker spaces, print/prototype shops, productiebedrijven, en de meeste andere soorten bedrijven. Onze printers bieden snel, betrouwbaar en betaalbaar 3D printen.


Stacker S2

De S2-printer heeft een enorm bouwvolume en onafhankelijk gestuurde printkoppen. De S2 is speciaal ontworpen voor het printen van twee materialen, met name oplosbare ondersteuning. De S2 kan ook worden gebruikt om twee dezelfde onderdelen tegelijk te maken. Al deze kenmerken maken van de S2 de meest veelzijdige printer die we aanbieden. De S2 is een echte industriële machine, gebouwd om jarenlang dienst te doen.

Stacker S4-XL
Industrial Grade

Waarom uw productie beperken met een klein printbed? De Stacker S4-XL gebruikt servomotoren met gesloten lus om uw creaties aan te drijven binnen een bouwzone van 24 kubieke inch.

Net zoals de S4 Industrial Grade, heeft dit toestel vier printkoppen. Het integreert vier Combo Drive Extruders (printen in Bowden en Direct Drive configuratie) De printer werkt met een precieze lineaire beweging en werkt met bijna elk filament.

nl_BENederlands (België)