De overschakeling naar industrieel 3D-printen

Het einde van een hoofdstuk vol uitdagingen

In het begin van het GS Technology verhaal was er geen spraken van industrieel 3D-printen. Het bedrijf, origineel vernoemd naar oprichter en CEO: Gianni Scoponi, bood enkel 3D-printservice aan. Een paar jaar later voegden we consultancy en productontwikkeling toe aan onze portfolio. Vervolgens groeide ons bedrijf mee met de staat van 3D-printing en verschoof de focus van gadgets en prototypes naar functionele en kost effectieve onderdelen. Gianni begeleidde klanten om hetzelfde te doen, onze slogan: “From needs to solution” was geboren.

De nood naar B2B industrieel 3D-printen

Zodra we ervoor kozen om deze weg naar B2B industrieel 3D-printen consultancy in te slaan, leerden we dat bedrijven heel voorzichtig stappen zetten met de implementatie van deze relatief nieuwe productietechniek. Nadat we voor deze bedrijven begonnen te produceren, waren ze steevast onder de indruk over de kwaliteit en mechanische eigenschappen van onze 3D-prints. Samen met onze klanten begonnen we de toegevoegde waarde van 3D-printen in eigen huis te begrijpen. De vraag naar een lokale 3D-printerdistributeur met kennis en een sturingstraject naar 3D-printers met specifieke vereisten werd duidelijk.

bij industrieel 3D Printen hoort kwaliteitscontrole zoals tolerantie opmetingen
Een kijkje achter de schermen van GS Technology - industrieel 3D printen en ondersteuning

Het implementeren van een nieuwe productiemethode in een industriële omgeving vereist expertise en ervaring. Daarom houden we vast aan ons ethos om niet alleen merken te verkopen waarin we echt geloven, maar ook zelf hun apparatuur te gebruiken. Wij zijn de lokale expert die uw problemen begrijpt en concrete oplossingen aanreikt. In 2023 zullen we niet alleen industriële 3D printers verkopen, maar onze 3D-print service en consultancy zullen we blijven inzetten om aan uw specifieke noden te voldoen. Ook in 2023 zijn we trotse distributeur van Markforged, SinteritCubicon, Shining 3D en Loop3D. We kunnen nu al niet wachten om samen met u de toekomst van industrieel 3D printen te ontdekken.

oud logo van GS Technology - Industrieel 3D printen
Hoe ook ons logo een refresh kreeg: met de focus op eenduidigheid, samenhang en leesbaarheid.

Ons nieuwe hoofdstuk: industrieel 3D-printen

2023 is het begin van ons nieuwe hoofdstuk. Ons team van productontwikkelaars, 3D-printing consultants, verkopers en technici is alvast enorm enthousiast om bedrijven mee te nemen in het Industriële 3D-printing verhaal. Ons team staat klaar om uw overgang naar additive manufacturing te ondersteunen en de 3D-printoplossing te bieden die het beste bij uw bedrijf past. Vandaar dat wij vanaf 2023 door het leven zullen zijn gaan met onze nieuwe slogan: Industrial 3D Printing, waarin onze focus ligt op B2B 3D-printing oplossingen.

Industrieel 3D Printen op een markforged mark two printer

3D Printing Service

Wij 3D-Printen uw onderdelen met onze expertise in FDM, SLS of SLA zodat deze steeds aan uw eisen voldoen. Daarnaast bieden wij 3D scannen, productontwikkeling en reverse engineering aan.

Succesvolle industriële printer installatie

3D Printer Distributie

Wij verzorgen een traject op maat waarbij we de juiste 3D printer en printtechniek bij jouw voorzien. Ook verdelen we de 3D scanner die binnen uw doelstellingen past.

Industrieel 3D-printen en Consultancy

Ondersteuning

Door onze ervaring in 3D printing ondersteunen we de implementatie van 3D printing in jouw werkomgeving, geven we je ontwerpadvies of voorzien we een training voor heel uw team.

Nick Le Bruyn – 8/3/2023